۱۳۹۵ دی ۲۵, شنبه

حُمُّص


مواد لازم :
نخود پخته      ٤٠٠ گرم  يا كنسرو نخود    ١ قوطى 
أرده كنجد ( طهينه )         ٥ قاشق سوپ خورى 
روغن زيتون                    ٣ يا ٤ قاشق چاى خورى 


سير                             ٢ يا ٣ حبه
آب ليمو ترش                   ٢ قاشق سوپ خورى 
نمك و فلفل سفيد ، پودر زيره سبز       به ميزان لازم 
پودر پاپريكا            به ميزان لازم براى تزيين



طرز تهيه :
اين پيش غذا يا مزه خيلى خوشمزه لبنانى هست وانها معمولا با نون پيتا يا همونطور ساده يا مثلث كوچيك ميبرند و سرخ و همراه حُمُّص سرو و نوش جان ميكنند .



در ضمن دوستان حُمُّص اسفناج و يا لبو ، كدو حلوايى ، زيتون و ... با همين تركيب درست ميشود يعنى پايه همين مواد هست و به دلخواه ميتونيد سبزيجات ديگه رو پخته واضافه كنيد .



اين مزه خوشمزه لبنانى همراه كراكر ( بيسكويتهاى نمكى ) و سبزيجاتى مثل هويج و كرفس هم سرو بشه بسيار مناسب و شيك براى ميز مهمونى هاتون هست .



براى درست كردنش خيلى راحت همه مواد ( نخود پخته ، سير ، آب ليمو ، أرده و روغن زيتون و كمى نمك و فلفل و پودر زيره) را داخل غذا ساز بريزيد و همه را با هم پوره كنيد . سپس تست كنيد نمك و فلفل و به ذائقه خودتون ليمو ترش رو تنظيم كنيد . در مورد ميزان غلظتش هم ميتونيد با روغن زيتون به دلخواه خودتون تنظيم كنيد .



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر